Tekstboks: Ulla Frid Olsson

Ulla Frid Olsson er født den 24. september 1937 som den yngste af Viggo Theodor Emanuel Frid Olsson og Rosa Margrethe Doris Mortensens fire børn. Ulla blev døbt i Sgt. Nicolai Kirke i Nakskov. Ulla gik 8 år i skole. Første til fjerde klasse, få hundrede meter fra hendes barndomshjem på Rødbyvej 119, Møllemarksskolen. Ulla blev konfirmeret i Sgt. Nicolai Kirke. Derefter afsluttede hun 8. klasse på Byskolen. Derefter kom Ulla i lære i slagterbutikken Andrea  Duval som ekspeditrice i 1952. Ulla blev udlært i 1956 og kom så til Slagteriudsalget hvor hun var indtil 1967. Hendes næste arbejdsplads var Trikotage Huset, der var ejet af Kaj Rasmussen (Østre Boulevard). Her blev solgt alt inden for lingeri og konfekture. Da ejeren Kaj Rasmussen lukkede forretningen omkring 1979, hvorefter Ulla fik job i Brugsens Varehus på Torvet i Nakskov. Her var hun indtil de også lukkede i 1981. Op gennem firserne havde hun flere kortvarige jobs, bl.a. hos slagter Knudsen på Østre Boulevard og hos Kastor i Søndergade. I midten af firserne skiftede butiks faget ud med det offentlige. I 1985 var hun på Amtsgården i Nykøbing F. på kontoret. Hendes sidste arbejdsplads inden hun gik på pension i 1988 (på grund af slidegigt i benene) var på Møllecenteret i Nakskov - også på kontoret.

 

Ulla blev gift med Bent Vickmann Madsen den 14. november 1954. Indtil 1971 boede de i Ullas barndomshjem på Rødbyvej 119, hvorefter de flyttede ind på Krukholmvej 2 - et hus som de selv byggede.  I efteråret 1976 blev Ulla og Bent skilt. Ulla flyttede i et lejet hus på Rødbyvej 162, hvorefter hun flyttede i boligkomplekset i Birkevænget.   I 1979 mødte hun

 

Lynge Kurt Hansen, født den 12.6 1942. De flyttede på Hagesvej 13, først som lejer, men i 1984 købte de så huset. Den 26. september 1997 blev Ulla & Lynge gift i Stormarkskirken.

Lynge er opvokset på den gård i Arninge som hans forældre Ebba & Hansen. Lynge gik de første 5 år på Arninge Skole, hvorefter han i sluttede med at tage 8. klasses eksamen. Efter skoletiden kom Lynge i lære hos købmand ___________. I 19__ kom han hos Vestlollands Trælasthandel.

f. 24.9 1937

     Nakskov

Tekstboks:
Tekstboks:

Oversigt

Ludvigshøj

Slægten

1-10 generation

slægtstræ

Sidste

Nyt

Røde Links

1-5 generation

Solgården

1764-1988

Oluf Nielsen

Hovmand

Rasmus

Hovmand Knudsen

Bodil

Olesdatter

Jens Frederik

Knudsen

Michel

Nielsen

Maren

Michelsdatter

Røde Links

1-5 generation

Agerspris

1735-1998

Inger

Hansen

Erichsen

Slægtens anetræ

Lars

Erichsen

Else

Larsdatter

Birthe Sofie

Mortensdatter

Skafte

Slægten

Hans

Rasmussen Møller

Ladegårds

Slægtens anetræ

Røde Links

1-5 generation

Rasmus Nielsen

Ploug

Peder

Hansen

Karen Emilie

Rasmussen

Albrechtsen

Slægten

Blå Links

6. generation

Hans

Knudsen

Hans Knudsens

Aner

Margrethe Hansen

Margrethe Hansens aner

Sofus

Knudsen

Ottense

Pedersen

Grønne Links

7. generation

Jens Otto

Knudsen

Kytte

Frederiksen

Asta

Knudsen

Edmund

Jørgensen

Ingemann

Knudsen

Knud Aage

Knudsen

Lise

Hansen

Lilla Links

8-10. Generation

Fætre &

Kusiner

Lars H.

Knudsen

Marianne

Møller