Tekstboks: Else Bodil Knudsen

Else Bodil Knudsen er født den 8. maj 1918 som den ældste af Ottense & Sofus Knudsens børn. Elses mellemnavn er efter hendes oldemor Bodil Olesdatter (senere Olsen),  der var gift med Rasmus Hovmand Knudsen. Else tog handelsskole-eksamen, hvorefter hun blev uddannet indenfor kontorfaget hos Trentemøller i Nakskov. Else arbejdede som advokatsekretær først hos sagfører Bærentzen i Nakskov og senere da familien flyttede til København, fik hun arbejde hos advokat __________.  Den 28.12 1947 bliver hun gift med

 

Hilmar Ponsbach Petersen (26.4 1921 - 17.12 2000). Hilmar, der stammede fra København var uddannet ingeniør. Han arbejdede i mange år hos Jacob Holm & Sønner, inden han blev selvstændig. Hilmar gik på pension i ________.

Else & Hilmar fik to børn: Kirsten Ponsbach Petersen og Søren Ponsbach Petersen:

 

Søren Punsbach Petersen har sendt disse ord: ”Min mor – Else Knudsen – er desværre sovet stille ind søndag nat (1. april 2012) efter at have været indlagt i kort tid på Herlev Hospital med en lungebetændelse… De sidste par måneder gik det stærkt ned ad bakke, og det var tydeligt for alle, at der ikke var langt igen, da hun blev indlagt… Så alt i alt var det en befrielse,  at det skete på den fredelige måde og at min Mor fik fred efter et langt og godt liv, men hvor der de sidste par år var stigende udfordringer for hørelse, syn og generel kontakten til omverdenen… Min Mor ville være blevet 94 år d. 8. maj i år….”

 

Kirsten Ponsbach Petersen er født den 20.6 1951. Kirsten gik i skole i __________, hvorefter hun uddannede sig til korrespondent. Kirsten arbejder på Carlsberg som sekretær. I sin stilling arbejder  har Kirsten mange rejseopgaver for Carlsbergs mange sponsorer i hele verden. Kirsten var gift den 28.12 med arkitekt Arne Munk (f. 1949) der døde i 1993. De har to sønner: Jesper Munk & Morten Munk.

 

Jesper Munk er født den 7. januar  1975. Jesper har bl.a. gået på universitet i London hvor han tog en bachelor eksamen. Senere blev han uddannet tjener og har arbejdet indenfor hotelbranchen. For tre år siden flyttede han til Australien, hvor han har hvervet arbejdskraft til de forskellige hotelkæder. Den 16.8 skal han giftes med psykolog Anna Asebol der er svensker. Jesper og Anna bor i North Adelaide i Syd Australien.   Jesper arbejder som section manager i Hays PLC, der er et britisk selskab, som rekrutterer arbejdskraft (menneskelige ressourcer). Hays har afdelinger i 33 lande og altså også i Australien.

 

Morten Munk er født den 23. marts 1978. Morten Munk er cand. polit. Morten arbejder i et reklamebureau  TBWA Denmark.  Morten bor sammen med Jody Ginever der  stammer fra Nottingham  i England. Hun arbejder som ”Category Manager”  i legetøj hos Disney. Morten og Jody bor i København.

 

Søren Ponsbach Petersen (søn af Else & Hilmar) er født den 6. september 1953. Han uddannet havbiolog og arbejdet foregår meget tit i udlandet. Søren arbejder hos DONG som chief engineer og beredskabsansvarlig. Han er gift med

 

Susanne Lading er født den 17.6 1953. Susanne er uddannet korrespondent. Susanne har mere end 20 års erfaring med rådgivning af danske kunder, primært i relation til at opnå beskyttelse af varemærker i Danmark og i udlandet, herunder varemærke lysninger og arkivering strategier. Susanne administrerer varemærke portefølje af en lang række danske og internationale kunder. I 1976 Susanne er uddannet fra Copenhagen Business School, uddannet i sprog, efterfulgt af studier ved Københavns Universitet også i forhold til sprogkundskaber. Hendes sprogkundskaber omfatter dansk, engelsk, svensk, tysk og fransk.

Søren & Susanne har to børn: Liv & Mathias.

 

Liv Lading Petersen er født den 25.5 1982 og har taget en bachelor på Roskilde Universitet. Liv har lige været på en opgave med udenrigsministeriet i Bangladesh. Liv har søgt på Journalisthøjskolen i Århus, hvor hun håber at komme ind til september 2008. Liv arbejder som kommunikationsmedarbejder for krydderivirksomheden ASA Trading. Liv bor i Farum.

 

Mathias Lading Petersen er født den 2. januar 1984. Mathias er student  i 2005. Mathias tog  en 3-årig uddannelse som shipping Trainee fra 2007-2009. Han er i dag ansat som operations manager i Dampskibsselskabet Norden i Hellerup.

Logo

Else Ponsbach Petersen

 

Slægtens ældste  person Else Ponsbach Petersen er død den 1. april 2012, 93 år gammel. Jeg har netop modtaget en mail fra sønnen Søren Ponsbach Petersen,  der skriver:

 

”Min mor – Else Knudsen – er desværre sovet stille ind søndag nat (1. april 2012) efter at have været indlagt i kort tid på Herlev Hospital med en lungebetændelse… De sidste par måneder gik det stærkt ned ad bakke, og det var tydeligt for alle, at der ikke var langt igen, da hun blev indlagt… Så alt i alt var det en befrielse,  at det skete på den fredelige måde og at min Mor fik fred efter et langt og godt liv, men hvor der de sidste par år var stigende udfordringer for hørelse, syn og generel kontakten til omverdenen… Min Mor ville være blevet 94 år d. 8. maj i år….”

 

 

 

 

Morten Munk

Kirsten Ponsbach Petersen har to sønner: Jesper og Morten Munk

Liv Lading Petersen laver kommunika-tion til sanserne. Hun er nemlig ansat til formidle krydderier. Her fortæller hun, hvordan man fortæller krydderiernes historier og får smagen og duften ud til brugerne bag skærmen.

Jeg arbejder for krydderivirk-somheden ASA Trading, der åbnede sin første butik i København for lidt over halvandet år tilbage, og lige siden er det gået rigtig stærkt. Folk har taget godt imod en specialbutik, der kun sælger krydderier. I foråret åbnede vi en butik sammen med en indisk virksomhed i Delhi, og til sommer åbner vi to ASA-butikker i Bangalore og Mumbai. Så det, der startede som en kreativ idé, er nu ved at udvikle sig til et mindre forretningseventyr - En af mine opgaver handler netop om at fortælle den historie.

Kilde:

Freelancer Liv Lading Petersen

Mathias Lading Petersen er født den 2. januar 1984. Mathias er student  i 2005. Mathias var i gang med en 3-årig uddannelse som shipping Trainee fra 2007-2009. Han er i dag ansat som operations manager i Dampskibsselskabet Norden i Hellerup.

Morten Munk er født den 23. marts 1978. Morten Munk er cand. polit. Morten arbejder i et reklamebureau  TBWA Denmark.  Morten bor sammen med Jody Ginever der  stammer fra Nottingham  i England. Hun arbejder som ”Category Manager”  i legetøj hos Disney. Morten og Jody bor i København.

Fil: Hays plc 2009 logo.svg

Susanne Lading er født den 17.6 1953. Susanne er uddannet korrespondent. Susanne har mere end 20 års erfaring med rådgivning af danske kunder, primært i relation til at opnå beskyttelse af varemærker i Danmark og i udlandet, herunder varemærke lysninger og arkivering strategier. Susanne er ansat i ZACCO.

 

Zacco arbejder vi på at omdefinere, hvad immaterielle rettigheder kan gøre for din virksomhed. Ud over udarbejdelse af ansøgninger om patent og registrering af varemærker tilbyder vi omfattende IP-strategier og juridisk kompetence, der støtter alle niveauer i din virksomheds organisation – fra marketing og F&U til salg og regnskab.

Tekstboks: Vor kære mor, svigermor, 
farmor og mormor
Else Ponsbach Petersen
født Knudsen
★ 8. maj 1918
✝ 1. april 2012
På familiens vegne
Kirsten, Søren og Sus
Bisættelsen finder sted fra Præstebro Kirke
lørdag den 7. april kl. 15.30
______________________________
Tak for god og kærlig pleje af Hjemmeplejen i Herlev Kommune samt afd. O 107 på Herlev Hospital….
Susanne Lading

Søren Ponsbach Petersen arbejdede tidligere som senior konsulent i Carl Bro Gruppen.

Jesper Munk er født den 7. januar  1975. Jesper har bl.a. gået på universitet i London hvor han tog en bachelor eksamen.

 

Jesper arbejder som section manager i Hays PLC, der er et britisk selskab, som rekrutterer arbejdskraft (menneskelige ressourcer). Hays har afdelinger i 33 lande og altså også i Australien.

8. maj  1918 - 1. april 2012

      HERLEV (Solgården

Tekstboks:

Søren Ponsbach Petersen var tidligere ansat i Carl Bro Gruppen, som er et dansk firma grundlagt i 1959. Carl Bro Gruppen består af en række rådgivende ingeniørfirmaer, som har specialiseret sig inden for områderne byggeri, anlæg, miljø, energi og forsyning, industri, landbrug, informatik og management.

Kilde:

Gyldendals store danske åbne...

Tekstboks:

        Else Knudsen       Erik Knudsen      Inger Knudsen     Poul Henning Knudsen     Ottense & Sofus      Elses Stamtræ    1-10. Generation

Tekstboks:

        Else Knudsen       Erik Knudsen      Inger Knudsen     Poul Henning Knudsen     Ottense & Sofus      Elses Stamtræ    1-10. Generation

Oversigt

Ludvigshøj

Slægten

1-10 generation

slægtstræ

Sidste

Nyt

Røde Links

1-5 generation

Solgården

1764-1988

Oluf Nielsen

Hovmand

Rasmus

Hovmand Knudsen

Bodil

Olesdatter

Jens Frederik

Knudsen

Michel

Nielsen

Maren

Michelsdatter

Røde Links

1-5 generation

Agerspris

1735-1998

Inger

Hansen

Erichsen

Slægtens anetræ

Lars

Erichsen

Else

Larsdatter

Birthe Sofie

Mortensdatter

Skafte

Slægten

Hans

Rasmussen Møller

Ladegårds

Slægtens anetræ

Røde Links

1-5 generation

Rasmus Nielsen

Ploug

Peder

Hansen

Karen Emilie

Rasmussen

Albrechtsen

Slægten

Blå Links

6. generation

Hans

Knudsen

Hans Knudsens

Aner

Margrethe Hansen

Margrethe Hansens aner

Sofus

Knudsen

Ottense

Pedersen

Grønne Links

7. generation

Jens Otto

Knudsen

Kytte

Frederiksen

Asta

Knudsen

Edmund

Jørgensen

Ingemann

Knudsen

Knud Aage

Knudsen

Lise

Hansen

Lilla Links

8-10. Generation

Fætre &

Kusiner

Lars H.

Knudsen

Marianne

Møller

Claus H. Knudsen

Per H.

Knudsen

Kim H.

Knudsen

Sorte Links

Diverse

Gårde

Huse

Gravstene

Kirker

Fæstebonden

Byggestil &

udstykning

Ludvigshøj

Slægten

Lindevang

Slægten

Else

Knudsen

Erik

Knudsen

Inger

Knudsen

Poul Henning

Knudsen

Ulrik V.

Knudsen