Tekstboks: Jørn Ingemann KnudsenTekstboks:

Jørn Ingemann Knudsen er født den 19. november 1954. Han er den mellemste af Else Jensen & Ingemann Knudsens 3 børn. I 1974 blev Jørn student fra Horsens Statsskole og starter derefter på journalisthøjskolen i Århus, men stoppede efter et år. Derefter gik en tid på 9 måneder med Tvind Efterskole. I 1976 rejser Jørn til København, hvor han får arbejde som kølehusarbejder på Frisco Is. I 1978-1979 kørte Jørn som HT chauffør,  inden han startede på Gladsaxe HF Skole, hvor han tog HF eksamen. I 1981 startede Jørn på Musik Videnskabelig Institut i København, men stoppede i sommeren 82, for at starte på Universitetet i København, hvor han læste dansk.

I 1984 tog Jørn bifagseksamen i dansk. Derefter tog Jørn et årskursus på Daghøjskolen i musik. I 1985 vendte Jørn tilbage til Musik Videnskabelig Institut (rytmisk), hvor Jørn i 1991 blev uddannet bachelor i musik. I 1992 gik Jørn på et V. G. P. kursus. I halvandet år underviste Jørn først på Ask Højskole ved Malling og siden på en folkeskole, inden Jørn den 1.1 1997 blev ansat på Social- og Sundhedsskolen ved Hammer Bakker ved Vodskov, hvor han fortrinsvis underviser voksne i faget dansk. Fra 2007 til 2010 har Jørn været ansat som projektleder på undervisningsforlaget Systime i Århus. Jørn har udgivet tre lærebøger til brug i faget dansk: Eventyranalyse.dk (2005), Textanalyse.dk (2006) og Virkemidler i reklamer, film og kunstbilleder (2010) samt en omfattende hjemmeside www.textanalyse.dk om analyse af mange forskellige tekstgenrer.   Jørn arbejder for tiden videre med udvikling af internetbaseret læringsmateriale. Det sker via Forlaget dansksitet. Det første internetprojekt, der er under opbygning og forventes færdigt til efteråret 2012, er ungdomssitet.dk. Ungdomssitet.dk er en online-antologi, indeholdende et stort tekst- og billedmateriale samlet om forskellige ungdomsrelevante emneområder.

 

Jørn er fraskilt og har en datter:

 

Stinne Ingemann Henriksen (datter af Laila Henriksen f. 15.10 1959) er født den 24. april 1991. Stinne læser dramaturgi på Århus Universitet.  (Se billederne herunder)

Jørn Ingemann Knudsen udgav i 2005 sin første bog: Eventyranalyse.dk, som kan ses herunder sammen med billederne af de to øvrige bøger….

Stinne Ingemann Henriksen, gik i gymnasiet på Aalborg Katedralskole, hvor hun blev student i sommeren 2011 og billedet til venstre er fra da hun gik på Oese Efterskole (med mikrofon i hånden…..)

- født  19. november 1954

     Skørping - Agerspris

                      Jørn Ingemann Knudsen  -        Ingemann & Else Knudsen    8. Generation: Fætre & Kusiner  

Tekstboks:

Oversigt

Ludvigshøj

Slægten

1-10 generation

slægtstræ

Sidste

Nyt

Røde Links

1-5 generation

Solgården

1764-1988

Oluf Nielsen

Hovmand

Rasmus

Hovmand Knudsen

Bodil

Olesdatter

Jens Frederik

Knudsen

Michel

Nielsen

Maren

Michelsdatter

Røde Links

1-5 generation

Agerspris

1735-1998

Inger

Hansen

Erichsen

Slægtens anetræ

Lars

Erichsen

Else

Larsdatter

Birthe Sofie

Mortensdatter

Skafte

Slægten

Hans

Rasmussen Møller

Ladegårds

Slægtens anetræ

Røde Links

1-5 generation

Rasmus Nielsen

Ploug

Peder

Hansen

Karen Emilie

Rasmussen

Albrechtsen

Slægten

Blå Links

6. generation

Hans

Knudsen

Hans Knudsens

Aner

Margrethe Hansen

Margrethe Hansens aner

Sofus

Knudsen

Ottense

Pedersen

Grønne Links

7. generation

Jens Otto

Knudsen

Kytte

Frederiksen

Asta

Knudsen

Edmund

Jørgensen

Ingemann

Knudsen

Knud Aage

Knudsen

Lise

Hansen

Lilla Links

8-10. Generation

Fætre &

Kusiner

Lars H.

Knudsen

Marianne

Møller

Claus H. Knudsen

Per H.

Knudsen

Kim H.

Knudsen

Oversigt