Tekstboks: Bo Ingemann KnudsenTekstboks:

Bo Ingemann Knudsen er den yngste af Else Jensen og Ingemann Knudsens 3 børn. Bo bliver født den 13. marts 1962. Bo gik ud af Stjernevejsskolen i Løsning i 1978 og startede derefter i lære hos Løsning Vinduesfabrik som maskinsnedker. Efter endt læretid aftjente sin værnepligt hos garderhusarerne i Næstved i 1982. I 1983 fik Bo job på et hestestutteri som berider hos John Byrialdsen i Skals. Derefter vendte Bo tilbage til sit gamle erhverv og arbejdede fra 1984 til 1985 hos en maskinsnedker i Gedsted, inden Bo blev indblandet i et færdselsuheld, hvor han bl.a. brækkede skinnebenet og hoften. Bo gik sygemeldt i små 2 år. I 1987 blev han ansat som forsøgstekniker på Statens Husdyrbrugsforsøg i Foulum. Derefter blev heste hans hovederhverv og han prøvede en række forskellige stillinger: 1988 - Hestestutteri i Ilskov, 1989: Bæksmarksbro Hestestutteri, 1990 ansat som rideinstruktør ved Lægstrup Ridecenter. I 1990 købte Bo gården Eriksminde ved Skals med 24 tønder land. På gården opdrætter han kødkvæg og heste. I 1989 flyttede han sammen med

 

Else Hansen, født den 15. oktober 1961 (datter af Marie Hansen (f. 1928) og Jens Hansen (f. 1916) fra Viborg). Else bliver uddannet som socialpædagog i 1988, hvorefter hun bliver ansat på psykologisk afdeling på Viborg Sygehus. I 1991 bliver Else optaget på Moder/spædbarn Centeret i Skive. I 1991 bliver Else optaget på Jordmoderskolen i Ålborg og i 1997 bliver hun færdig og arbejder i øjeblikket på Viborg Sygehus. Familien boede i Skals - 15 km fra Viborg. Bo & Else flyttede fra hinanden i 2010.

 

Maria Ingemann Knudsen, født den 26. juli 1992 og blev student i 2012 fra Viborg Katedralskole. Maria er flyttet til København, hvor hun ifølge facebook arbejder i dametøjsforretningen Companys Original på Frederiksborggade 24.

 

Anne Knudsen, født den 8. juli 1994 og går på Viborg  Katedralskole.

- født  13. marts 1962

     Skals - Agerspris

Uddrag fra www.jordemorderforeningen.dk i 2005

ELSE HANSEN er nyvalgt formand for den geografisk største regionkreds, region Midtjylland, der består af Ringkøbing og Århus amter samt store dele af Vejle og Viborg amter. Det er fire meget forskellige jordemodervæsner, der dermed skal samarbejde om en fælles struktur. Det står endnu meget uklart, hvordan bestyrelsen for jordemødrenes midtjyske region vil foreslå, at regionens jordemodervæsen og svangre omsorg skal indrettes, men en ting er sikkert: Jordemødrene vil ikke acceptere, at der organiseres efter laveste fællesnævner.

- Det er fire meget forskellige organisationer, der skal slås sammen. Nogen tilbyder fx fødselsforberedelse, andre slet ikke. Nogen satser meget på indsatsen over for særlige grupper af gravide, og vores vision er, at det bedste fra hvert sted skal kombineres, siger Else Hansen

.

Ud over formandsjobbet er hun også tillidsrepræsentant ved Viborg jordemodercenter, hvor hun har arbejdet det meste af tiden, siden hun blev jordemoder i 1998 - en post hun regner med at slippe nu, hvor formandsposten er blevet mere omfattende. Hun har allerede erfaring som formand, da hun har været formand for jordemødrene i Viborg amt siden 2003.

 

Maria Ingemann Knudsen blev student i 2012 og arbejder i øjeblikket i dametøjsforretningen Companys Original.

Anne Knudsen går på Viborg Katedralskole

              Bo Ingemann Knudsen                Ingemann & Else Knudsen            8. Generation: Fætre & Kusiner

Oversigt

Ludvigshøj

Slægten

1-10 generation

slægtstræ

Sidste

Nyt

Røde Links

1-5 generation

Solgården

1764-1988

Oluf Nielsen

Hovmand

Rasmus

Hovmand Knudsen

Bodil

Olesdatter

Jens Frederik

Knudsen

Michel

Nielsen

Maren

Michelsdatter

Røde Links

1-5 generation

Agerspris

1735-1998

Inger

Hansen

Erichsen

Slægtens anetræ

Lars

Erichsen

Else

Larsdatter

Birthe Sofie

Mortensdatter

Skafte

Slægten

Hans

Rasmussen Møller

Ladegårds

Slægtens anetræ

Røde Links

1-5 generation

Rasmus Nielsen

Ploug

Peder

Hansen

Karen Emilie

Rasmussen

Albrechtsen

Slægten

Blå Links

6. generation

Hans

Knudsen

Hans Knudsens

Aner

Margrethe Hansen

Margrethe Hansens aner

Sofus

Knudsen

Ottense

Pedersen

Grønne Links

7. generation

Jens Otto

Knudsen

Kytte

Frederiksen

Asta

Knudsen

Edmund

Jørgensen

Ingemann

Knudsen

Knud Aage

Knudsen

Lise

Hansen

Lilla Links

8-10. Generation

Fætre &

Kusiner

Lars H.

Knudsen

Marianne

Møller

Claus H. Knudsen

Per H.

Knudsen

Kim H.

Knudsen

Sorte Links

Diverse

Gårde

Huse

Gravstene

Kirker

Fæstebonden

Byggestil &

udstykning

Ludvigshøj

Slægten

Oversigt