Tekstboks: Gitte Numelin (født  Jørgensen)

Gitte Jørgensen bliver født den 20. december 1947 (datter af Asta & Edmund Jørgensen). Gitte afslutter realeksamen i 1964 i Maribo. Derefter kommer Gitte i lære som bankassistent i Diskonto & Laanebanken i Maribo. Gitte bliver færdig i 1967. Derfra går turen til Handelsbankens Udlandssekretariat i København. Fra den 15. december 1969 til 1972 efteruddanner Gitte sig på Bankskolen, mens hun er i Handelsbanken i Nykøbing F. Den 18. december 1971 bliver hun gift med

 

Alex Numelin  (f. den 10.6 1946). Søn af Irene & Henry Frederiksen). Alex er uddannet som smed i sin fars firma H. Frederiksen i 1966. Derefter aftjente han sin værnepligt ved Livgarden i Gothersgade i København. Efter endt soldatertid fortsætter han i sin fars firma, inden han i 1970 kom til Sakskøbing Skibsværft. Fra 1972 til 1975 var Alex ansat i Boel Mejerierne.

 

Gitte blev i 1984 udnævnt til fuldmægtig og i 1989 blev hun bestyrer i Handelsbankens afdeling i Nysted. Da Handelsbanken og Den Danske Bank,  som provinsens første fusion mellem de to banker, blev Gitte udnævnt til stedfortræder. I 1991 blev Gitte udnævnt til filialdirektør, men valgte efter eget ønske at stoppe i 1997, for derefter at blive ansat i Den Danske Banks datterselskab Danske Data, hvor hun  fungerede som sekretær og IT-medarbejder med videre. I 2009 blev IT afdelingen lukket og Gitte fik pensionist-status i banken. Gitte er nu på efterløn.

 

Alex søgte nye udfordringer i 1975 og kom til Flexovit, hvor han var i fire år inden han blev driftsleder på DLG-Qvade i Bandholm. Fra 1989 til 1997 kørte Alex som repræsentant i Berner (værktøj) og tiden i Berner i første omgang sluttede med at han var distriktschef. Derefter var Alex en smut i A. Sindby & Co. også som distriktschef. I 2001 vente han tilbage til Berner, hvor han er regionschef for Sjælland og Lolland Falster. Alex stoppede den 1.8 2009 p.g.a. nedskæringer i Berner. 11.6 2011 er Alex` første som pensionist..

 

Gitte og Alex har en datter Pernille, født den 3. juli 1972. Gitte & Alex har boet i samme ejet hus i Sundby siden 1972 år.

 

Pernille Numelin er født den 3. juli 1972 (datter af Alex & Gitte). Pernille gik ud af Sundskolen i Sundby, for at tage  studentereksamen på Katedralskolen. Senere tog hun også  Højere Handelseksamen i Nykøbing F. Derefter var hun aupair pige i Brüssel, inden hun rejste jorden rundt. Inden  Pernille startede  på Vordinborg Seminarium, var hun medhjælper i en børnehaveklasse. Folkeskoleuddannelsen afsluttes på K.D.A.S i 1999. Som uddannet skolelærer har Pernille  arbejdet  på Bellahøj Skolen i København siden 1999. Pernille bor sammen med

 

Morten Jon Jensen (f. 05.11 1969) er også  uddannet folkeskolelærer. Han arbejder også på Bellahøj Skolen, som er blevet til en idræts folkeskole og efter sommerferien 2008, skal han bl.a. undervise i fodbold. Morten & Pernille har en datter

 

Mathilde Numelin (født den 21. maj 2001). Mathilde er startet i skolen (Duevej) på Frederiksberg, hvor familien også bor.

Fire generationer af kvinder fra Agerspris slægten. Bagerst mormor Asta, og mor Gitte. Nederst oldemor Margrethe Knudsen og Pernille Numelin.

Gitte bliver konfirmeret i 1961 i Maribo Domkirke

Gitte & Alex sidst i 60`erne

Gitte & Alex bliver gift den 18. december 1971 i Hunseby

Pernille blev student i Nykøbing F. i 1990 og uddannede sig senere som skolelærer......

Alex Numelin har arbejdet sig op fra et håndværker job til en chefstilling i Berner. Gitte Numelin er uddannet i banken, hvor hun i en periode var filialdirektør i Nysted, inden hun valgte at arbejde indenfor IT. I 2014 kan Gitte fejre 50 års jubilæum i Danske Bank.

Mathilde Numelin er den 10. generation efter hendes 6xtipoldefar Oluf Nielsen Hovmand, Sildebjerggård i Lindet.

Tekstboks:

- født  20. december 1947

     Sundby - Agerspris

       Asta  & Edmund Jørgensen     Gitte Jørgensen        Gittes Stamtræ          8. Generation: Fætre & Kusiner    

Tekstboks:

       Asta & Edmund          Gitte Jørgensen         Gittes Stamtræ   7. Generation: Søskende på Agerspris    

Oversigt

Ludvigshøj

Slægten

1-10 generation

slægtstræ

Sidste

Nyt

Røde Links

1-5 generation

Solgården

1764-1988

Oluf Nielsen

Hovmand

Rasmus

Hovmand Knudsen

Bodil

Olesdatter

Jens Frederik

Knudsen

Michel

Nielsen

Maren

Michelsdatter

Røde Links

1-5 generation

Agerspris

1735-1998

Inger

Hansen

Erichsen

Slægtens anetræ

Lars

Erichsen

Else

Larsdatter

Birthe Sofie

Mortensdatter

Skafte

Slægten

Hans

Rasmussen Møller

Ladegårds

Slægtens anetræ

Røde Links

1-5 generation

Rasmus Nielsen

Ploug

Peder

Hansen

Karen Emilie

Rasmussen

Albrechtsen

Slægten

Blå Links

6. generation

Hans

Knudsen

Hans Knudsens

Aner

Margrethe Hansen

Margrethe Hansens aner

Sofus

Knudsen

Ottense

Pedersen

Grønne Links

7. generation

Jens Otto

Knudsen

Kytte

Frederiksen

Asta

Knudsen

Edmund

Jørgensen

Ingemann

Knudsen

Knud Aage

Knudsen

Lise

Hansen

Lilla Links

8-10. Generation

Fætre &

Kusiner

Lars H.

Knudsen

Marianne

Møller

Claus H. Knudsen

Per H.

Knudsen

Kim H.

Knudsen

Sorte Links

Diverse

Gårde

Huse

Gravstene

Kirker

Fæstebonden

Byggestil &

udstykning

Ludvigshøj

Slægten

Lindevang

Slægten

EDMUND

JØRGENSEN

Asta  & Edmund Jørgensen 

Gitte Jørgensen

Gittes Stamtræ

Sadolin Slægten

Due Slægten

Lauritsen Slægten

Griff Slægten   

Oversigt